10 Ağustos 2009 Pazartesi

7 Farkı Bul -1-

Normaldir bizim sektörde. Esinlenmek yani. Bazen bir kitap okursunuz, film izlersiniz, müzik dinlersiniz vs ve aklınıza bir fikir gelir. Bazısı esinlendiğiniz şeyle alakalıdır bazen de değil. Normaldir. Bazen de izlediğiniz, gördüğünüz materyaldeki tekniği kullanmak istersiniz. Yenidir siz de yapmak istersiniz. Eskidir, hatırlarsınız yapmak istersiniz. Kendi projenizdeki anlatımı destekleyeceğine inanırsınız. Normaldir. Ama bir de normal olmayan "esinlenmeler" var ki bunlar tam zoofest'liktir. Sabah keyifle uyanıp da tesadüfen televizyonda zap yaparken gördüğünüzde parazitlik yapmadan edemezsiniz. "7 farkı bul" bölümümüzün ilk konuğu Atiye. Kendisini de klibin yönetmeni Murad Küçük'ü de tebrik ediyoruz. İki klip arasındaki 7 farkı bulup da doğru cevabı veren cin arkadaşlara da eti cin göndermek suretiyle ayrıca tebrik edeceğim.

NOT : Videolardaki bir problemden dolayı blogu tekrar yayınlamak durumunda kaldım. aynı mesajı ikinci kez alan arkadaşlar kusura bakmasınlar.




Atiye - Salla (2009)


Madonna - Sorry (2006)


2 yorum:

Adsız dedi ki...

Esinlenmek degil de direkt kopyala-yapiştir mantiginda bir uyaniklik ile işi goturmuşler :)) Aralarinda 7 degil 3,5 fark bile olduguna inanmiyorum, yaraticilik eksikligi, emek hirsizligi ve saf yerine konan halk..hepsi bu.

heval hazal kurt dedi ki...

işin garip yanı "üretmek" dediğimiz şey aslında o kadar da zor değildir ;)

Yorum Gönder

Takip Et